Gaat het opvoeden niet zoals je wilt?

Ben je klaar met de strijd met je kind. Wil je snel stappen zetten en de strijd zien verdwijnen? Deze gratis cursus laten je in 5 stappen zien hoe jij de band met je kind sterker maakt en de strijd met je kind verdwijnt.

500+

gezinnen mogen helpen

13+

jaar ervaring

Jij bent de sleutel tot minder strijd

Het geheim van opvoeden vanuit verbinding

Je speelt een cruciale rol in het leven van je kind. Als de expert en de belangrijkste persoon in hun leven, weet jij als geen ander wat jouw kind nodig heeft. Laten we samen de sleutel zoeken om de band met je kind te versterken. Samen gaan we op een avontuurlijke zoektocht om te achterhalen wat jouw kind van jou verlangt, zodat de strijd plaatsmaakt voor pure harmonie.

Helaas, ervaar je op dit moment uitdagingen

Je bent een geweldige ouder met een diepe liefde voor je kind. Je merkt dat het lastig is om de sfeer te verbeteren en je geduld te bewaren. Ondanks al je inspanningen blijf je vastlopen en voel je je uitgeput. Het plezier dat je normaal gesproken met je kind hebt, lijkt ver weg. Je beseft dat je niet langer op deze manier met je kind kunt blijven werken.

Vanuit verbinding verdwijnt
de strijd met je kind

Ik help je met de juiste tools

Hoi! Ik ben Laura

Christen en vrouw van Nieck en inmiddels 12,5 jaar gelukkig getrouwd. Ik ben een moeder van vier kinderen. Ik sta bekend om mijn eerlijkheid, directheid, liefdevolle aanpak en eigenwijsheid. Het moederschap heeft me tot nu toe een schat aan waardevolle lessen geleerd. Ik geniet van het plezier, humor en liefde in het gezin. Ik ben ook geconfronteerd met tranen, zorgen, vermoeidheid en grijze haren. 

Als moeder begrijp ik hoe het voelt wanneer je kind niet luistert, brutaal is of simpelweg niet wil meewerken, terwijl je zelf moet blijven functioneren met veel te weinig slaap. Ik ken het kokende gevoel van woede wanneer je niet weet hoe je uit deze lastige situatie kunt komen. Het opvoeden van je kind is geen een eenvoudige taak.

 

Het mijn missie om jou te helpen opnieuw te genieten van het ouderschap. Ik wil dat je plezier beleeft en samen met je kinderen dubbel ligt van het lachen, omdat de sfeer zo gezellig is. Wil je weten hoe je in deze tijd meer kunt genieten van het ouderschap? Ik sta voor jou klaar! 

Scroll naar boven