Worstel jij met het gevoel?!

Blijkt het opvoeden nu ingewikkelder dan gedacht?

 

Ik help je graag om relatie met je kind weer sterk te maken zodat je strijd verdwijnt!

Jij bent het waard om te genieten met je kind

Het geheim van opvoeden vanuit verbinding

Jij bent de expert van je kind en weet het beste wat je kind nodig heeft. We gaan samen ontdekken hoe jij de verbinding met je kind weer sterk kan maken door in te voegen op de behoefte van je kind. Samen gaan we opzoek naar wat je kind van jou nodig heeft zodat de strijd gaat verdwijnen en jullie weer samen kunnen genieten van elkaar. 

Mijn aanbod

ZO PLAK JIJ JE KIND NIET MEER ACHTER HET BEHANG

Binnen 5 dagen weet jij weer verbinding te maken met je kind. Zodat jij de verbinding met je kind kunt herstellen. Je hoeft gelukkig niet tegen je kind te schreeuwen om ervoor te zorgen dat hij/zij doet wat jij wilt. Je kunt op een respectvolle manier grenzen stellen.

COACHING

Jij zit met een ‘lastige’ opvoed situatie. Je hebt al van alles geprobeerd maar je blijft vastlopen. 

Tijdens 1 op 1 coaching gaan we samen zoeken wat je al hebt geprobeerd en welke oplossing er voor je klaarligt. De coach sessie vindt online plaats 

OPVOEDEN ZONDER STRIJD

In het online programma
“Opvoeden ZONDER STRIJD”

gaan jij ontdekken welke stappen jij kan zetten om te bouwen aan een sterke relatie die ervoor zorgt dat jij weer kan genieten van het ouder zijn. 

Gratis webinar

Help?! Ik schiet te vaak uit mijn slof

In mijn gratis webinar “Help! Ik schiet te vaak uit mijn slof” deel ik mijn kennis als opvoedcoach zodat jij, jezelf niet 3 keer hoeft te herhalen boos wordt en vervolgens uit je slof schiet;

Opvoeden hoeft niet moeilijk te zijn

Je hebt wel de juiste tools nodig

About me

Hoi! Ik ben Laura

Hoi! Ik ben Laura

Tien jaar geleden begon ik aan een nieuwe reis, het ouderschap. Deze reis heeft mij tot nu toe heel gegeven. Plezier, humor, liefde, maar ook tranen, kopzorgen, wallen en grijze haren.

Als moeder weet ik hoe het voelt wanneer je peuter liggend op de grond in de supermarkt aan het krijsen is om een snoepje. De driftbuien die maar niet te lijken te stoppen. Hoe je moet functioneren op korte nachten. Hoe het voelt wanneer je kind na 5x vragen nog niet naar je luistert. Dat je met je oren staat te klapperen wanneer je kind voor het eerst brutaal tegen je is. En je gewoon niet weet hoe je moet reageren. Ik weet hoe het voelt wanneer je kookt van woede, omdat je niet weet hoe je uit deze situatie komt. Het opvoeden van je kind is niet ‘altijd’ gemakkelijk.

Het is een geweldige en leuke taak, maar ook frustrerend en uitdagend.

Juist daarom geniet ik er elke dag van. Het is mijn missie dat jij weer opnieuw kunt genieten van je kinderen. Plezier beleefd en samen in een deuk ligt van het lachen, omdat de sfeer zo gezellig is.

Wil jij weten hoe je in deze tijd meer kunt genieten van het ouderschap? Ik ben er voor jou!

Scroll naar boven