JIJ EN JE KIND ZIJN HET WAARD

Boost de verbinding met je kind zodat je kind wel gaat luisteren.

“Laura, wat moet ik doen als ik toch boos word omdat mijn kind GEEN keuze maakt?”
“Hoe moet ik reageren op driftbuien?”
“Hoe zorg ik ervoor dat mijn kinderen zijn speelgoed opruimt?”

Voordat ik daar antwoord opgaf, werd het idee heel duidelijk voor deze moeder. Ik had op dat moment GEEN verbinding met mijn kind. Mijn geïrriteerde gevoelens zit alles in de weg. 

Het is mijn missie dat jij de baas bent over jouw emoties op ‘lastige’ momenten. Waardoor jij je geduld niet meer verliest. Omdat je dan weet wat je moet doen en niet overmand wordt door machteloosheid. Inmiddels heb ik al heel veel ouders geholpen bij de machteloosheid omzetten naar krachtig verbonden zijn met je kind. 

Het is mijn grootste wens dat jij elke dag geniet van relatie en tijd die jij met je kind hebt!

Jij bent hier omdat je toe bent aan verandering in de relatie met je kind. Dat er iets moet veranderen aan de manier waarop het nu gaat. Je zit niet meer  te wachten op de onrust en strijd met je kind over onbenullige situaties. Dit is het moment om je gevoel niet alleen een gevoel te laten zijn maar dat je in actie moet gaan komen.

Weet je nog: jouw houding is de sleutel om verandering in de relatie met je kind.

Ik weet dat jij in staat bent om de beste versie van jezelf te zijn voor je kind. Ja ook op die ingewikkelde momenten. Daarvoor heb jij een verbinding nodig, een relatie waarop jij met je kind op kan bouwen. Vertrouwen en begrip naar elkaar. Ben jij die kwijt dan heb ik één vraag voor jou.

Twijfel je op dit moment hoe sterk je relatie met je is.

Dan is het nu het moment om mee te doen aan dit online programma

In 5 dagen ontdek jij hele praktische stappen die jij kan zetten om de verandering in de relatie zichtbaar te zien worden. Waardoor jouw kind naar jou WIL luisteren als je iets vraag.
Scroll naar top