JIJ EN JE KIND ZIJN HET WAARD

Boost de verbinding met je kind zodat je kind wel gaat luisteren.

Laat ik gelijk eerlijk zijn jij gaat nog heel vaak meemaken dat je kind niet naar je luistert en dat is maar goed. Wacht even Lau, zeg je dit nou echt ja inderdaad. 

En wel hierom: 

Want hoe fijn is het voor jouw kind om elke keer weer te ontdekken hoe je in een veilige setting kan en mag leren omgaan met grenzen, respect en liefdevolle begeleiding. 

Maar wanneer jij na het luisteren van de podcast voelt mijn kind luistert meer niet dan wel dan is er werk aan de winkel. In de eerste plaats voor jou. Wat jij hebt geen controle over de keuze die je kind maakt. Je hebt alleen een relatie waarop jij kan bouwen en vertrouwen dat je kind naar jou wil luisteren. 

 

Geef de relatie en de verbinding met je kind een kans!

5/5

WAT OUDERS ZEGGEN

MOEDER MET DOCHTER VAN 7 JAAR

“Je legt de stappen zo duidelijk uit dat ik direct een verandering bij mezelf en mijn kinderen merk. Hierdoor ervaar en weet ik dat het echt anders kan.”

VADER MET ZOON VAN 5 JAAR

“Wooh, ik ben er echt stil van. Na het luisteren van je podcast ben ik gelijk aan de slag gegaan met tips. Door deze 5 dagen actief aan de slag te gaan met verbinding maken, is het gedrag van mijn kind binnen twee dagen veranderd. We geven hem bewust nu iets waardoor hij zich gehoord voelt. Wist niet dat het zoveel impact op ons gezin zou hebben.”

5/5

Elke ouder wil de beste versie van zichzelf zijn voor zijn kind.

“Maar hoe dan wel?!”

Deze vraag krijg ik bijna elke dag wel een keer. “Hoe verander ik deze sfeer in huis?”, “Wat moet ik doen tegen al het gegil?”, “Wat moet ik doen tegen de boosheid?”, “Hoe zorg ik ervoor dat ik niet meer zo boos uitval tegen mijn kinderen?” 

Boost de verbinding met je kind geeft je 5 basisstappen die ervoor zorgen dat jij door jouw manier van handelen zichtbaar verandering brengt in je relatie!  

Je kiest voor liefde die in actie komt, ongeacht de situatie.

 

Scroll naar top