Als boosheid de enige optie lijkt te zijn

Je kind vertikt het om naar jou te luisteren als je wat vraagt. Als je zegt dat iets niet mag, wordt er tegen je geschreeuwd. Als het speelgoed opgeruimd moet worden, is er strijd. Je vragen lijk je eeuwig te moeten herhalen en dan nog is er geen kind dat naar je luistert.

De irritatie verandert in boosheid. Je bent je emoties niet meer de baas. En nu sta je tegen je kind te schreeuwen, in de hoop dat hij wel gaat luisteren. 

Wil jij weer zien dat je kind naar jou wil luisteren? En je relatie zo sterk is dat liefde en plezier weer voelbaar zijn? Verlang jij naar meer rust en meer humor? 

Opvoeden vanuit verbinding is de sleutel naar harmonie in je gezin

Ontdek hoe je weer vol vertrouwen en plezier kunt genieten van het ouderschap. Luister nu de training en ontdek wat ik voor jouw kan betekenen.

‘De frustratie in de relatie is de energie die het jou kost niet waard!’
ONTDEKT DE TOOLS DIE JOUW VERANDERING GEVEN!

Luister hier de training terug

Deel 1

We het hebben over waarop jouw relatie gebaseerd is.
Waarom wil je als ouder de controle en macht proberen vast te houden? Welke invloed heeft dit op je relatie en wat zou je anders kunnen doen, om zo aan een sterke relatie te bouwen?

Deel 2

Ben jij de baas over je emoties, door te ontdekken wat jou zo triggert. En keuzes te maken die jou en je kind dichter bij elkaar brengen, waardoor de strijd met je kind zal verminderen.

Deel 3

Het is nu tijd om in actie te komen! Jij hebt de sleutel in handen om deze verandering zichtbaar te maken. Deze avond ga ik 5 tools met je delen, zodat de verandering die je graag wilt zien echt zichtbaar wordt en blijft. 

STA JE OPEN OM TE LEREN?

OPVOEDEN VANUIT VERBINDING

Gun jij jezelf, een gezin waar plezier, verbinding en humor zichtbaar is? Waar je weet hoe je ingewikkelde situatie moet oplossen? Ik wil je graag helpen en persoonlijk met jou optrekken. Zodat jij zelfverzekerd en vol vertrouwen in het ouderschap staat.  Jij bent het waard om te genieten! 

Ik kom graag met jouw in contact. Wil je liever er eerst meer over lezen? 

“Ik ben het waard om (meer) te genieten!”
Scroll naar top