Opvoeden vanuit verbinding

Je bent op het punt gekomen dat je ouderlijke stress ervaart. Het opvoeden van je kind(eren) lijkt toch een stuk ingewikkelder dan je van tevoren had verwacht.

Waarschijnlijk heb jij ook een van deze waarden:

  • Ik wil een veilige plek zijn voor mijn kind(eren) zijn 
  • Ik wil respectvol met mijn kind(eren) omgaan 
  • Ik wil dat mijn kind(eren) mijn liefde voelen.

Helaas is dit in de praktijk een stuk lastiger. Je baalt, omdat je te vaak reageert op een manier die je niet zou willen.  Voldoen aan je normen en waarden lukt niet meer en je bent teleurgesteld in jezelf. Hierdoor lijkt respectvol met elkaar omgaan niet meer mogelijk. Je heb de rust niet meer en het geduld is onvindbaar.

In het online programma “Opvoeden vanuit verbinding” ga je ontdekken welke stappen jij kunt zetten om te bouwen aan een sterke relatie die ervoor zorgt dat jij weer kan genieten van het ouderschap.

Jij bent de perfecte match met je kind! Ben jij dat nu even kwijt?! Dan help ik je graag de verbinding weer terug te vinden.

Zo plak jij je kind niet meer achter het behang

  • Verstop jij je dagelijks even op de wc om een moment alleen te kunnen zijn?  
  • Breng jij liever een dag door op je werk omdat je thuis zoveel strijd met je kinderen meemaakt? 
  • Tref jij je zelf elke dag weer uitgeput op de bank? 

Het online programma “zo plak jij je kind niet meer achter het behang” is super praktisch en direct toepasbaar. Waardoor de strijd die jij met je kinderen ervaart binnen en paar dagen zal veranderen. Je krijgt inzicht waarom je strijd hebt met je kind. Je leert grenzen stellen zonder macht en controle te gebruiken. Een stappenplan die jij in elke situatie kunt toepassen.

Scroll naar top