ZELFVERZEKERD IN HET OPVOEDEN

"Hoe vaak met ik het nog zeggen!"

“Stop daar nou eens mee!”
“Zeur nou niet zo. Je weet toch wat ik heb gezegd.”
“Ik heb het jou al vier keer verteld, kan je nou niet gewoon doen wat ik zeg?!”

Je houdt van je kinderen en ondertussen ben je liever alleen. Dagen met je kinderen zijn een grote uitdaging. Je voelt dat je faalt en baalt ervan dat het je gewoon niet lukt. 

Je hebt al van alles geprobeerd; streng zijn, straf geven en tijd doorbrengen met je kind, maar niks zorgt ervoor dat je kind toch naar jou gaat luisteren. 

Wil je dat het gevoel van angst om je kind tekort te doen of het gevoel dat je een waardeloze ouder bent verleden tijd is? 

Dan is het tijd om verandering in te zetten en de stap te nemen om vanuit rust grenzen te stellen, controle te hebben over je emoties en te zien dat de positieve sfeer in huis groeit.

5/5

WAT OUDERS ZEGGEN

Ouders van twee meiden van 4 en 7 jaar

“De afgelopen maanden ben ik me bewust geworden van mijn eigen rol in het opvoeden. Ik wist niet dat ik zo’n groot effect had op het plezier in mijn gezin. Na de eerste module zag ik dat mijn rust en humor ervoor zorgden dat aankleden, eten, slapen en opruimen geen probleem meer opleverden.”

5/5
“Jij bent het waard om zelfverzekerd in het ouderschap te staan”
TIME TO CHANGE

Herken jij dit?

5/5

WAT OUDERS ZEGGEN

Ouders van twee meiden van 1 en 4 jaar

“Dit programma geeft meer inzicht in mijn eigen manier van opvoeden, kijken en handelen en geeft praktische tips en handreikingen om andere, bewuste keuzes te maken en de onderlinge relatie vanuit verbinding te zien ontstaan”

Vader van drie meiden van 1, 4 en 5 jaar

Het overtreft mijn verwachting. Het zet me echt aan het denken over mijn visie op mijn kinderen, hoe ik de opvoeding vanuit verbinding concreter kan maken en het geeft me meer ideeën hoe ik dat kan doen.”

IS DIT GEVOEL HERKENBAAR VOOR JOU?

Voel jij regelmatig

Persoonlijk begeleiding

Het opvoeden van je kind hoef je niet alleen toe doen! Daarom trek ik vier maanden met jou op. Vier maanden lang persoonlijke begeleiding, zodat jij je ‘de 21 tools’ eigen kan maken.

Ontdekken wat werkt voor jou en hoe jij dit op ingewikkelde momenten kan inzetten. Diepere verbinding met je kind maken, zodat de strijd verdwijnt. Niet omdat jij macht en controle uitoefent, maar omdat je de veilige haven bent voor je kind.

Hoe ziet het programma eruit?

We gaan het hebben over waar je staat en waar je naartoe wilt groeien. Wat is je verlangen en wat houdt je tegen? Wat is je angst? Waarom handel je nu zoals je handelt?

Waarom straf jij je kinderen en waarom werkt dit niet? Waardoor ontstaat de strijd en welke rol heb jij als ouder hierin?
Tijdens deze module deel ik 13 tools die ervoor zorgen dat jij als ouder anders handelt, waardoor je kind leert zelf verantwoordelijkheid te nemen

Als je kind de verantwoordelijkheid heeft genomen, wat kan jij als ouder dan doen om de verandering vast te houden?
De sterke relatie is het enige waar je op kan bouwen met je kind.

Waarom zijn er emoties en wat moet jij daar als ouder mee? Hoe begeleid jij je kind in het ervaren van alle emoties?

Je hebt alle tools in handen die ervoor zorgen dat je vanuit verbinding met je kind kan samenwerken. In het heetst van de strijd blijf jij de rust zelve.
Veel gestelde vragen

Voor wie is dit programma?

Voor alle ouders met kinderen tot 12 jaar. Jij komt namelijk nog heel veel situaties tegen waarvan je denkt: en nu?! Na dit programma weet jij hoe!

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

1x per twee weken behandelen we een module. In totaal zijn er zes modules en zes Q&A momenten en één een-op-een coachsessie. De modules worden in de vorm van een masterclass aangeboden en vinden plaats in de avond, zodat jij erbij kan zijn.

Wat als ik er een keer niet bij kan zijn?

Geen probleem. De modules worden opgenomen, zodat jij deze altijd terug kan kijken in de online leeromgeving.

Ga ik echt verandering zien?

Ja, als jij echt aan de slag gaat met de inhoud, dan ga jij verandering zien. Verandering kost tijd en daarom trek ik persoonlijk met jou op.

Wat ga jij leren en ontdekken:

Je grenzen te stellen, zodat je niet meer over je heen laat lopen Zo te communiceren dat je kinderen gemotiveerd aan de slag gaan Controle te hebben over je emoties, zodat jij je geduld niet meer verliest Lastige situaties op te lossen vanuit verbinding

Voor wie is het progamma niet!

Als jij niet gelooft dat je iets van je kinderen kan leren. Als je denkt dat perfect ouderschap kan. Of als je denkt dat dit programma niks voor je is.

5/5

WAT OUDERS ZEGGEN

Moeder met twee zoontjes van 1 en 3 jaar

“Deze cursus raad ik echt iedere ouder aan! Als je je kinderen heel graag goed en liefdevol wilt opvoeden, maar er in de praktijk achter komt dat dat moeilijker is dan het lijkt, helpt Laura je. Vanuit een hele toffe en goed doordachte visie, met veel praktische voorbeelden, nieuwe manieren om je kind op een liefdevolle en doelgerichte manier op te voeden.”

5/5

Over mij

Als vrouw van de allerleukste man Nieck, moeder van vier kinderen, eigenaar van een bedrijf – en mijn vriendinnen zullen zeggen: “Vergeet de hond niet!” – weet ik als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te moeten houden. 

Ik weet hoe klein de trigger kan zijn om vanuit een een kort lontje te reageren. Wat er weer voor zorgt dat je niet voldoet aan je eigen ‘ouder-maatstaven’.

Ik geloof dat jij de beste versie van jezelf wilt zijn voor je kinderen, maar dat dit je gewoon niet altijd lukt. Tijdens mijn coaching en in dit programma begeleid ik jou naar ‘zelfverzekerd in het opvoeden staan’, zodat jij weet hoe je de situatie moet aanpakken. Zonder dat het perfect hoeft te zijn.

Jij bent het waard om te genieten van de tijd die je met je kinderen hebt.

Scroll naar top