Stop rivaliteit vanuit verbinding

Blijf nu van elkaar af!
Stop er nou mee!
Hou nou gewoon even op! 
Kunnen jullie niet gewoon even gezellig samen spelen?! 

Ik kan ze geen minuut alleen laten of ze hebben al weer ruzie met elkaar. De vakantie komt er aan en ik krijg het benauwd als ik daaraan denk. Kinderen die elkaar in de haren zitten en daarnaast elkaar ook nog eens niks gunnen kost energie. Je bent elkaar keer brandweerman aan het spelen en probeert ruzie te voorkomen of de brandjes te blussen. 

Als moeder van 4 kinderen weet ik hoe frustrerend het kan zijn om de hele dag brandweerman te moeten spelen. Het kost energie en het haalt de sfeer in huis behoorlijk naar beneden. Aan het eind van de dag kon ik dan met al mijn frustratie op de bank ploffen. Totdat ik hier genoeg van had. 

De tools die mij helpen om de nut van rivaliteit te omarmen en te herkennen wanneer ik moet ingrijpen dat zorg ervoor dat de sfeer in huis weer fijn is. De strijd tussen je kinderen veranderd naar liefdevol met elkaar omgaan. 

Dit webinar heb ik opgenomen zodat jij op jouw gekozen tijdstip zelf dit webinar kan bekijken. Laat snel je mail adres achter en je ontvang direct een mail naar het webinar.  

Scroll naar top