ZO PLAK JIJ JE KIND NIET MEER ACHTER HET BEHANG

Binnen 5 dagen EINDELIJK weer een goede sfeer in huis

Vanaf nu herstel jij de verbinding met je kind

Totale waarde: € 101

Nu voor slechts: € 27​

Meer dan 100 ouders gingen je al voor. Je ontvangt de online training en het e-book direct in je mailbox, zodat je direct aan de slag kunt.

Dit is alles wat jij krijgt

Mijn online programma ‘zo plak jij je kind niet meer achter het behang’ laat je zien hoe je de verbinding met je kind kunt herstellen. Je hoeft gelukkig niet tegen je kind te schreeuwen om ervoor te zorgen dat hij/zij doet wat jij wilt. Je kunt op een respectvolle manier grenzen stellen.

Maar hoe doe je dat, als je kind schreeuwend op de grond in de supermarkt ligt? Of wanneer je kind iets kapot laat vallen terwijl jij druk aan het koken bent? Of wanneer je kind zijn kamer niet wilt opruimen nadat je het al 10 keer gevraagd hebt?

Door mijn ervaring als opvoedcoach heb ik inmiddels honderden ouders geholpen met het stellen van grenzen en het herstellen van de verbinding met hun kind. Het is echt mogelijk om niet de hele dag ‘nee’ te moeten zeggen. Het is echt mogelijk om weer opnieuw te kunnen genieten van je kind. Maar daar heb je wel ondersteuning bij nodig. 

Dit is wat jij gaat leren in mijn programma

Hier door hoef jij niet meer

  • tot drie te tellen en af te wachten totdat je kind in actie komt;
  • te dreigen dat je kind geen filmpje mag kijken als hij zijn kamer niet op ruimt;
  • straf te geven waarbij je kind 5 minuten op de trap moet zitten voordat hij weer terug mag komen;

In ‘Zo plak je je kind niet meer achter het behang’ ontdek jij welke praktische stappen jij kunt zetten zodat je kind wel naar jou gaat luisteren, zonder dat je uren aan video’s hoeft te kijken of moeilijke opdrachten moet uitvoeren.

Dit ga jij ontvangen:

Module 1: Waarop is jouw relatie gebaseerd?

In deze module kom je erachter waar de relatie met je kind op is gebaseerd. Is de relatie gebaseerd op vertrouwen? Of op angst? Ook leer je waarom macht en controle toepassen averechts werkt in de opvoeding

Module 2: Hoe maak jij verbinding met je kind?

In deze module kom je erachter hoe je verbinding kunt maken met je kind. Voordat je deze verbinding kunt maken, moet je eerst verbinding kunnen maken met jezelf. Ook leer je hoe je in het heetst van de strijd toch verbinding kunt maken en houden.

Module 3: Mijn kind moet toch gewoon luisteren?

In deze module leer je waarom de houding ‘mijn kind moet toch gewoon naar mij luisteren’ juist averechts werkt. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat je kind naar je luistert, zonder dat je eerst hoeft te dreigen met straf.

Module 4: Grenzen stellen vanuit verbinding

In deze module leer je hoe je grenzen kunt stellen vanuit verbinding. Daarnaast leer je goede vragen te stellen aan je kind. Ook leer je wat je beter kunt vragen dan “Wil je je spullen opruimen”?

Bonus #1
E-book Help mijn kind luistert niet

Het e-book waardoor je kind luistert zonder dat jij schreeuwt

“Mijn kind negeert mij als ik iets vraag”
“Na 5 keer herhalen ga ik toch echt mijn stem verheffen” “Het lijkt of ik pas doordring wanneer ik sta te dreigen”

Je zou niets liever willen dan dat je kind naar je gaat luisteren als je een vraag stelt. Je kind luistert pas op het moment dat jij onmacht voelt en je geen andere optie voelt dan tegen je kind te schreeuwen. Jullie zijn in een negatief patroon beland. En je kind luistert nog steeds niet…

In dit e-book: “Help! Mijn kind luistert niet” ontdek je de 8 stappen waardoor je kind luistert zonder te schreeuwen.

Bonus #2
Het stappenplan

Het stappenplan waarmee jij jouw eigen emoties onder controle kunt houden en de verbinding met je kind op nummer 1 kunt zetten.​

Dit zijn de 8 stappen die jij kan zetten om de verbinding met je kind op nummer 1 te zetten en ondertussen je eigen emoties onder controle te houden. Je gaat ontdekken dat luisteren naar je eigen kind echt heel leuk is. Jij hebt namelijk het beste met je kind voor. Ben jij klaar om weer plezier te hebben  in het opvoeden? 

ZO PLAK JIJ JE KIND NIET MEER ACHTER HET BEHANG

NOG EVEN ALLES OP EEN RIJTJE

Ben jij klaar om weer plezier te hebben met je kinderen?

Totale waarde: € 101

Nu voor slechts: € 27​

Hoe lang duurt het programma?

De training is verdeeld over vijf verschillende dagen. Iedere dag ontvang je toegang tot een video of podcast met het thema van de dag. Ik begrijp als geen ander dat je heel druk bent als ouder. Daarom heb ik de training zo kort mogelijk gehouden met alleen de allerbelangrijkste content, zodat jij weer in verbinding komt met je kind. Als je iedere dag 15 minuten aan het programma spendeert, dan zal de relatie met je kind binnen een week verbeteren. 

Waarom kan ik (Laura) jou het beste helpen?

Met vier jonge kinderen ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van opvoeden. Naast mijn eigen ervaring heb ik inmiddels tientallen ouders gecoacht en hebben zij de relatie met hun kind weten te verbeteren. Daarnaast heb ik Pedagogiek gestudeerd. De opleiding heb ik volledig afgerond (op het schrijven van mijn scriptie na). 
Scroll naar boven