Hi, Ik ben Laura en opvoedcoach

Ik coach niet alleen maar samen met God, Jezus en de Heilige Geest

Ik ben Laura, vrouw van Nieck. Samen hebben we vier kinderen. Isa, Benaja, Zoë en Abigail. Soms voelde het moederschap als een puzzel die ik maar niet kond oplossen – ingewikkeld, uitdagend, eenzaam en af en toe ronduit frusterend. 

Het opvoeden van onze 4 prachtige kids zorgde ervoor dat ik mijzelf in de spiegel moest aankijken. Waarom raakte ik door die brutale opmerking getriggerd.. Waardoor verloor ik ineens mijn geduld na 3 keer dezelfde vraag stellen. Hoe zorg ik ervoor dat kinderen ‘gewoon’ luisteren als je iets vraagt.

In de tijd dat onze zoon Benaja een jaar thuis kwam te zitten door een burn-out begon ik zo erg aan mijzelf te twijfelen. Het was absoluut niet gezellig in huis en alle tools die ik ooit had geleerd en deelde andere ouders die werkte ineens niet meer. 

De onzekerheid en de eenzaamheid die ik toen voelde daar was voor mij een antwoord op. Jezus. Bij hem kan ik met mijn zorgen, worsteling, en vragen terecht. Hij nam de onzekerheid weg en plaatst een dieper besef van zijn liefde voor mij in mijn hart. Een dieper besef dat de tools die Hij mij had laten zien mag delen met elke ouder die het wil horen. 

5 dingen die je nog niet van mij wist en nu wel..

  1. De meeste essentiële tool die zorgt voor makkelijk verbinding maken vind ik zelf de meeste lastige tool om toe te passen. 
  2. Drie keer dezelfde vraag herhalen en een kind dat niet luistert vind ik echt irritant! 
  3. Ik ben er achter gekomen dat ik veel minder geduld heb dan ik had verwacht. 
  4. Ik het liefst de hele dag ja zo willen zeggen om de strijd te vermijden 
  5. Dat ik me verbaas over de zinnen die ik er soms uitkraam als ouder. Wil niet met je natte vinger poppetjes op mijn raam tekenen. 

Jij bent een geweldige ouder!

Geloof jij dat nog niet over jezelf? Laten we elkaar dan snel ontmoeten. Want dat is de boodschap die ik als opvoedcoach graag wil brengen. God heeft jou bedacht als ouder en wil jou in alles voorzien om een geweldige ouder te zijn.