Niet meer onzeker in het opvoeden

De 7 stappen podcast-serie
Dankzij Jezus ben ik niet meer onzeker in het opvoeden

Wil je snel stappen zetten om de connectie  met je kind te herstellen? Ik laat je in 5 stappen zien hoe jij de strijd met je kind ziet verdwijnen.

Ja, ja dat klinkt mooi! Ik kan je vertellen het is niet alleen mooi maar ook super ontspannen en fijn. Het afgelopen jaren heb ik mogen leren om steeds meer op hem te vertrouwen. De stappen die God mij hierin heeft laten zien wil ik graag met je delen. Het heeft mij gezegend en bid dat het jou ook tot zegen zal zijn. 

13+

jaar ervaring

500+

ouders geholpen

Dit is wat jij krijgt

De 7 stappen laten je zien hoe je de verbinding met met God je partner en je kind kunt maken.

De uitleg, inzichten en de praktische stappen die jij gaat zetten zorgen ervoor dat jij niet tegen je kind hoeft te schreeuwen om ervoor te zorgen dat hij/zij doet wat jij wilt.

Je kunt op een respectvolle manier grenzen stellen. Maar hoe doe je dat, als je kind schreeuwend op de grond in de supermarkt ligt? Of wanneer je kind iets kapot laat vallen terwijl jij druk aan het koken bent? Of wanneer je kind zijn kamer niet wilt opruimen nadat je het al 10 keer gevraagd hebt?

Door mijn ervaring als moeder weet ik hoe uitdagend het kan zijn. Ik ken de emoties die een moeder voelt als je geduld op is. Door mijn opvoedcoach heb ik inmiddels honderden ouders geholpen met het stellen van grenzen en het herstellen van de verbinding met hun kind.

Het is echt mogelijk om niet de hele dag ‘nee’ te moeten zeggen. Het is echt mogelijk om weer opnieuw te kunnen genieten van je kind.

Ik wil de 7 stappen ontvangen

Winkelwagen